Zijn jullie op zoek naar een koppeling om ServiceNow up to date te houden van alle Assets binnen je organisatie? Lees dan verder!

De ServiceNow Connector is in staat om data naar ServiceNow te sturen. Ook kan de Connector data ophalen uit ServiceNow.
Het wegschrijven van de data doen we of van table naar table of we gebruiken de import tabellen. Het kan al goed zijn dat jullie deze tabellen al gebruiken. Om bijvoorbeeld Excel sheets met Asset data in te laden. Wij kunnen dit gehele process automatiseren. En dan vervangen we natuurlijk de Excel sheets ook als dit gewenst is.

Voordat de Connector de data verstuurd naar de import tabellen van ServiceNow zal het nog een vergelijking in het geheugen doen zodat ook echt alleen de benodigde data opgestuurd wordt.

Waarom zouden jullie voor de ServiceNow Connector gaan?

  • Import tabellen support
  • Compare in geheugen voor minder belasting ServiceNow
  • Over 3000 ServiceNow Tabellen die te gebruiken zijn.
  • Integratie met Data Manager
  • Logging

Intresse in deze connector of meer info nodig? Neem contact op!

 

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!