Asset Connector voor TOPdesk

Door gebruik te maken van de Scope4mation Asset Connector kunt u op eenvoudig wijze u inventarisatie software koppelen aan Topdesk. Onze connector werkt in samen met de (Nieuw) Asset Management module van TOPdesk. Onafhankelijk van de Template inrichtingzijn o.a. e volgende mogelijkheden beschikbaar.

– Aanmaken Assets

– Updaten assets

– Deleten Assets

– Archiveren Assets

– Uit het archief halen van Assets

– Links Assets aan Assets

– Link assets aan zelf gedefinieerde soorten links  (capabilities)

– Links Assets aan personen, locaties etc.

– Verwijderen van alle soorten link

Hoeveel templates er ook zijn in uw TOPdesk omgeving en hoeveel (soorten) velden de templates ook hebben met de TOPdesk Connector van Scope4mation kunt u uw Asset Management up-to-dat houden. We kunnen connecties maken met verschillende inventory software oa.

–  System Center Configuration Manager

–  Landesk

–  Spiceworks

–  SNOW

De Topdesk connector is tevens geschikt om diverse andere entiteiten aan te maken of te creëren zoals personen en incidenten.

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!