Veel gestelde vragen

We hebben de vragen die we voor, tijdens en na de implementatie krijgen op een rijtje gezet. Hopelijk staat je antwoord er tussen!
Nee, in principe niet. Bij een implementatie gebruiken we de versie die op dat moment actueel is.

ORB SaaS
Is er een kritische bug, dan updaten we de ORB SaaS versie wel. Er wordt alleen ge-update wanneer dit echt nodig is, je krijgt dus niet altijd automatisch de laatste versie.

ORB On-Premise
De On-Premise versie moet men zelf onderhouden en voorzien van updates. Via onze chat kan worden nagegaan of er een update is.

LET OP: Scope4mation verplicht zich een fix voor een bug te maken en te leveren. De klant is verantwoordelijk voor het testen en borgen dat op zijn/hun omgeving alles nog goed werkt. Alle gevolgen die voortvloeien uit een upgrade (niet gerelateerd aan de bug/bugs), valt onder de verantwoordelijkheid van de klant.Ik heb een vraag!

Als je een vraag hebt en je antwoord / scenario of optie hebben we niet behandeld: neem gerust contact met ons op via de chatknop onderaan het scherm of neem contact met ons op via ons contactformulier! We komen graag in contact met jou/jullie!