sermon

Eenvoudig VMware Vsphere Center assets uitlezen en verwerken? Dan is onze Vsphere Connector de juiste connector. Gebruik de connector om de VM’s, Hosts en meer uit te kunnen lezen. De connector is geschikt voor Vsphere Center 6.5 en hoger. Op eenvoudige wijze maakt de connector verbinding met uw Vsphere Center server en haalt alle gewenste informatie op en dit kan verwerkt worden richting bijvoorbeeld uw Service Management platform. U moet dan denken aan informatie van alle VM’s (name, disks, memory etc) en op welke hosts dez VM’s draaien.

Voorbeeld scenario Asset Registratie

We hebben een voorbeeld uitgewerkt, om te laten zien hoe we Assets verwerken naar TOPdesk, een soortgelijk scenario kan worden gebruikt voor VMWare Vsphere assets. Klik hier om naar het voorbeeld te gaan!

Inrichting

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in! Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!

Leave us a reply

*

*