Deze Connector kan zich om een database “heen wikkelen” en deze beschikbaar te maken voor de buitenwereld. Aan de hand van deze API (Rest) calls kan je data ophalen en wegschrijven en zorg je er voor dat de database eenvoudig toegankelijk wordt/is.

Door het gebruiken van deze connector kan je zaken zoals een dasboard of een eigen gemaakte applicatie makkelijk aansluiten op een database. Daarnaast kan je (wanneer een applicatie dit ondersteund) informatie ontvangen en registreren en laten verwerken. Als gebruikers bepaalde gegevens nodig hebben uit een centrale database kunnen ze via deze connector de data eenvoudig opvragen.

Voordelen voor het gebruiken van onze Connector:

  • REST API industrie standaard
  • HTTPS
  • Token based authenticatie
  • Eenvoudige GET, POST mogelijkheden
  • Filtering
  • Automatische triggers bij binnenkomen informatie
  • Meerdere databases zijn te benaderen (instelbaar)

Weten hoe het werkt? 

Neem dan een kijkje in onze technische documentatie, die vind je hier!

 

Inrichting

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in! Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!