sermon

OSIRIS is veelal het start punt binnen de onderwijs logistiek. OSIRIS bevat actuele informatie, denk hierbij aan Student/Docent gegevens, Cursus en Examen gegevens, Inschrijvingen welke gebruikt kan worden door andere toepassingen. Met een eenvoudige druk op de knop (of geautomatiseerd) deelt u de gewenste gegevens met andere applicaties.

Logistiek

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle logistieke onderwijs informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in. Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Uitwisseling

We kunnen deze informatie live uitwisselen met tal van applicaties, denk hierbij aan het automatisch voeden van een Digitale Leer Omgeving zoals bijvoorbeeld Itslearning, of het voeden van een Plannings applicatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld Scientia, Syllabus Plus.

 

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!