sermon

Een eenvoudige integratie met Omnicard nodig? Bijv. om uw HR-gegevens te integreren met de persoonsregistratie module? Via onze connector kunnen we dit eenvoudig configureren en onderhouden!

Primaire Functionaliteit

We ondersteunen de door Omnicard ondersteunde integraties volledig en sluiten hier goed op aan, denk hierbij aan:

– De mapping van de velden tussen de gegevens uit het bronsysteem en de Kaarthouder tabel
– Het converteren van de gegevens in het juiste formaat conform de tabel Kaarthouder
– Het vergelijken van de gegevens tussen de twee systemen om zo de wijzigingen eruit te filteren
– Bij het constateren van verschillen de tabel Kaarthouder bijwerken met de nieuwe gegevens en een log schrijven naar de tabel SyncResultaat
– Wanneer de synchronisatie plaatsvindt uit een tijdelijke tabel worden de gegevens één voor één verwijderd uit deze tabel en de tabel leeg gemaakt voor de volgende synchronisatie.

Inrichting

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in! Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!