sermon

Eenvoudig Microsoft System Center Configuration Manager hardware assets (SCCM) uitlezen en verwerken? Dan is onze SCCM connector de connector om te gebruiken. Eenvoudig lezen we alle Asset informatie uit en kan dit verwerkt worden richting bijvoorbeeld je Service Management platform.

Voorbeeld scenario Asset Registratie

We hebben een voorbeeld uitgewerkt, om te laten zien hoe we Assets verwerken naar TOPdesk. Klik hier om naar het voorbeeld te gaan!

Inrichting

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in! Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!