sermon

Veelal komen wij tegen dat er gebruik word gemaakt van PowerShell scripts om data op the halen uit het Active Directory (AD). Deze PoweShell scripts exporteren de data vaak naar de CSV bestand. De ideale oplossing zou zijn om deze data meteen naar een database te verwerken, dat kan met onze AD Connector! Dit is vele malen veiliger en is vaak handiger om te verwerken bij een vervolgstap. Daarnaast voorkomt het karakter set fouten Met de LDAPC Connector kan je dit voorkomen! Onze connector zorgt voor een goede gestructureerde verwerking van de gegevens uit de AD!

Inrichting

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in! Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!