sermon

Zijn jullie opzoek naar de oplossing om automatisch producten aan de hand van een afbeelding te kunnen categoriseren. Dan is de Bag of Words koppeling wat voor jullie. In samenwerking met Google Vision en Cloudsight kan de koppeling gemakkelijk en snel tags toevoegen aan een afbeelding om deze vervolgens in een categarie in te laten delen door onze koppeling. Dit kan 1 van de eerste stappen zijn in het process om automatisch nieuwe producten te uploaden naar verschillende webshops.

Inrichting

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in! Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!