sermon

Ervaart u ook het probleem van een dubbele persoons administratie en dan met name tussen AFAS en TOPdesk? Persoons informatie welke opgevoerd wordt binnen AFAS wil je automatisch vertalen naar een persoon binnen TOPdesk.

Vaak is dit nog handwerk en het volgende moet hiervoor worden uitgevoerd:

  • Opvoeren personen en organisaties
  • Verwerken mutaties
  • Bij uitdiensttreding blokkeren account(s)

 

AFAS is veel gevallen het beginpunt binnen organisaties voor HR-zaken. Wanneer een medewerker in dienst komt, zal deze als eerste geregistreerd worden in AFAS. Daarnaast staan alle klanten en leveranciers met hun contactpersonen ook in de CRM-module van AFAS.

 

Moet u de personen en klanten nu ook handmatig opvoeren in TOPdesk?  Wilt u geen eenvoudige oplossing die dit doet? Onze oplossing zorgt voor een automatische synchronisatie tussen organisaties in AFAS met branches/klanten in TOPdesk en personen in AFAS met personen in TOPdesk.  Welke velden er allemaal overgezet moeten worden is vrij configureerbaar.  Uiteraard koppelen we de personen ook aan de betreffende branch/klant.

 

Er zijn om de markt IAM en Enterprise oplossingen beschikbaar, veelal zijn deze ge-end op de grotere omgeving(en) en hier hangt een prijskaartje aan. Het loont vaak niet om deze systemen te implementeren binnen mid-sized en kleinere organisaties. Zoals gezegd, wat je eigenlijk zou willen is een eenvoudige oplossing om je personen en organisaties te kunnen verwerken richting TOPdesk. Niet alleen het aanmaken, maar ook het bijhouden van wijzigingen moet automatisch verlopen. Het begin is er, start met deze oplossing!

 

Aan de hand van onze expertise aangevuld met onze techniek begeleiden we je bij het gehele proces om je AFAS-personen en organisaties te synchroniseren. Het klinkt simpel en daar zorgen wij ook voor. Geen gedoe met lange en onzekere implementatietrajecten, gewoon recht toe recht aan, leveren wat we beloven voor een prijs per maand en een vaste startup fee voor de initiële inrichting.

 

Wil je naast deze oplossing nog meer functionaliteit toevoegen? Dat kan! We ondersteunen je graag bij het in sync houden van contracten, projecten enz. Registreer je uren en wil je die graag geautomatiseerd bijwerken richting AFAS, dan helpen we je daar graag bij.

Wil je naast deze oplossing nog meer functionaliteit toevoegen? Dat kan! We ondersteunen je graag bij het in sync houden van contracten, projecten enz. Deze oplossing is onderdeel van ons koppel verhaal. Ben je hier benieuwd naar en wil je meer informatie spreek ons dan gerust aan via de onderstaande chat button!