sermon

We komen vaak het scenario tegen dat (IT) diensten geleverd worden op basis van componenten (assets). Deze componenten worden geregistreerd binnen TOPdesk en veelal handmatig in sync gehouden met AFAS. Voor zover mogelijk proberen organisaties dit in te richten, vaak wordt dit enthousiast gestart en het initieel opvoeren lukt dan ook nog wel. Maar worden de aantallen groter, dan wordt dit een steeds uitdagender taak, welke vaak eindigt in een niet gesynchroniseerd geheel.

Het gevolg hiervan is dat door een slechte synchronisatie en/of het ontbreken hiervan het lastig wordt om aan een (eind)klant of binnen de eigen organisatie op basis van de juiste componenten de kosten door te belasten. Je krijgt dan al snel te maken met aannames en wat een persoon weet, het doorbelasten wordt daardoor een stuk lastiger c.q. minder accuraat.

Naast het registeren van assets, is het bijhouden en registeren van tijd ook van belang. Dit kan prima met TOPdesk en vergt discipline van een behandelaar om dit handmatig door te zetten naar AFAS. Wanneer deze tijd op de juiste wijze wordt geschreven, is het vanuit facturatie oogpunt noodzakelijk om dit binnen AFAS te verwerken. Vaak is dit een uitdagende taak wanneer je dit niet hebt geautomatiseerd, dezelfde problemen kunnen optreden zoals deze zijn beschreven bij assets. Door dit in TOPdesk te registreren wordt dit automatisch verwerkt in AFAS en hoeft de behandelaar dit maar op 1 plek te registreren. Deze registratie kan in AFAS leiden tot een factuur van de uren registratie van de betreffende medewerker.

Met behulp van onze oplossing kan je eenvoudig componenten (assets) synchroniseren van TOPdesk naar AFAS en daarnaast de geschreven tijd doorzetten naar AFAS.  Aan de hand van onze expertise aangevuld met onze techniek begeleiden we je bij het gehele proces om de assets en het tijdschrijven te synchroniseren. Het klinkt simpel en daar zorgen wij ook voor. Geen gedoe met lange en onzekere implementatietrajecten, gewoon recht toe recht aan, leveren wat we beloven voor een prijs per maand en een vaste startup fee voor de initiële inrichting.

 

Wil je naast deze oplossing nog meer functionaliteit toevoegen? Dat kan! We ondersteunen je graag bij het in sync houden van contracten, projecten enz. Deze oplossing is onderdeel van ons koppel verhaal. Ben je hier benieuwd naar en wil je meer informatie spreek ons dan gerust aan via de onderstaande chat button!