sermon

Met de 4Me connector maken we een naadloze integratie/koppeling tussen operationele onderdelen en 4Me. Denk hierbij aan het synchroniseren van Assets. In principe kunnen we alles integreren wat de 4Me applicatie ons aanbiedt (dmv een API).

Partnership

We hebben een partnership met 4Me. 4Me koppelingen/integraties worden uitsluitend via 4Me geleverd. Via de 4Me website kan contact worden opgenomen zij informeren je graag over de mogelijkheden!

Inrichting

De koppeling is niet zozeer de uitdaging, zorgen dat alle informatie sychroon wordt uitgewisseld, daar zit de uitdaging in! Elke leverancier heeft een goede API en/of aansluit mogelijkheid, maar het gaat om het totaalbeeld. Hoe verloopt de informatie stroom en hoe maak ik hier optimaal gebruik van? Met onze aanpak en Data Manager kijken we vanuit verschillende hoeken naar de informatie en hoe deze verwerkt moet worden.

Ondersteunen jullie?

Vaak gaan de connector ontwikkelingen zo snel, dat het ons niet altijd lukt om alle details goed te kunnen beschrijven/vastleggen op onze website. Heb je een vraag en staat je antwoord/scenario of optie er niet tussen: Spreek ons gerust aan via de chat button links onderin het scherm of neem contact op via ons contactformulier! We horen graag van je!